Je kan op onze website veilig betalen met verschillende betaalmogelijkheden. Uw persoonlijke gegevens worden gecodeerd en beveiligd. 

 

Bancontact

Is de Belgische marktleider in elektronische betalingen. Omdat Bancontact meer doet dan alleen online betalingen, maar bijvoorbeeld ook pintransacties in winkels, is het een vertrouwde naam in België als het om betalen gaat.

ING Home pay

ING Home’Pay is een product van de Belgische tak van ING, een van de grootste banken in België. Home'Pay is dan ook een populaire betaalmethode onder Belgische consumenten. Omdat ING Home'Pay specifiek voor de Belgische markt is ontwikkeld kunnen alleen klanten met een account bij ING België via deze methode betalen.

Belfius Direct Net

Belfius is een van de grootste Belgische banken. De bank voorziet in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten.

KBC/ CBC betaalknop

Via de KBC/CBC-betaalnop kunnen klanten van beide banken hun online aankopen eenvoudig betalen via hun vertrouwde online bankomgeving. De betaling wordt direct verwerkt. De KBC/CBC-betaalkop is een populaire betaalmethode in België.

iDEAL

iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Betalingen zijn mogelijk via de 10 grote banken van Nederland: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot.

SOFORT

SOFORT Banking is beschikbaar voor klanten met een rekening in de volgende landen:

Duitsland

Oostenrijk

Zwitserland (enkel EUR)

Polen (enkel EUR)

Italië

Spanje

België

Nederland

Vooral in Duitsland is SOFORT Banking een populaire betaalmethode. 

Giropay

Giropay is een populaire bankoverboeking betaalmethode in Duitsland. Bankoverboeking wordt gebruikt bij 51% van de online aankopen en maakt Giropay, dat gekoppeld is met 1.500 Duitse banken, daardoor een zeer populaire betaalmethode op de Duitse markt.

Creditcard

Wij aanvaarden Visa en Mastercard.