Verzenden

Bij een aankoopbedrag boven de € 50.00 is de verzending gratis.

Bij een aankoopbedrag onder de € 50.00 is het tarief € 9.95

Bij een aankoopbedrag boven de € 50.00 is het tarief € 6.95

Bij een aankoopbedrag onder de € 50.00 is het tarief € 9.95

Naargelang de beschikbaarheid van de producten. 1 a 4 werkdagen. 

Sentesia Producten

Bij Sentesia willen we volledige gemoedsrust voor onze klanten. We zorgen voor een slimme en veilige woning. Daarbovenop streven we ernaar het meest gebruiksvriendelijke systeem op de markt aan te bieden. Alle ondersteunde Sentesia apparaten worden gekoppeld aan 1 gebruiksvriendelijke app. Benieuwd? Vraag hier vrijblijvend een gratis demo aan.

Onze diensten focussen zich op veiligheid (brand en controle) en op energiebesparing. Er zijn verschillende pakketten, zodat je geen overbodige producten aankoopt. In alle pakketten zit een smart hub. Je kan later je pakket nog uitbreiden als je wilt. Al onze producten zijn gekoppeld aan 1 gebruiksvriendelijke app. Dat onderscheidt ons van andere aanbieders op de markt. Benieuwd? Vraag hier vrijblijvend een gratis demo aan.

Een smart hub is een soort mini computer die alle apparaten aanstuurt en verbindt met je app. De hub verzamelt ook alle data, zodat je alles handig op 1 plaats kan zien.

Je kan onze pakketten en/of producten kopen via online overschrijving.

Je hebt enkel een internetverbinding en een smartphone nodig. De Sentesia hub wordt verbonden met het internet (via kabel of draadloos).

Alle toestellen communiceren met elkaar via het Z-wave protocol. Dat is een lage, stille frequentie. Die stoort je wifi of bluetooth signaal niet.

Ja, je kan dan je systeem lokaal nog gebruiken. Dat betekent dat je je systeem kan blijven bedienen, zolang je router actief is. Ook al kan die op dat moment geen verbinding maken met het internet. Als je op zo’n momenten je systeem vanop afstand wilt bedienen, dan gebruik je best een Dongle. Zo’n dongle maakt gebruikt van een mobiel internetabonnement.

Je kan je smart hub heel eenvoudig zelf installeren als je enkele simpele stappen volgt. Heb je toch hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Je geniet snel van je eigen slimme woning!

Ja, we hebben zelfs verschillende opties, die worden in de servicepakketten uitgelegd. De mogelijkheden variëren van standaard garantie tot levenslange garantie.

Het grootste deel van onze producten werkt op batterijen die tot 2 jaar mee gaan, afhankelijk van het gebruik. Andere producten zoals de camera’s, smart hub, slimme thermostaat en slimme stekkers werken via het stroomnetwerk. Ons binnenalarm werkt zowel op batterijen als op het stroomnetwerk.

Ja, ons systeem is modulair. Dat wil zeggen dat je, nadat je een pakket hebt aangekocht, heel makkelijk kan uitbreiden volgens je noden van dat moment.

Neen. Dit protocol werkt met dezelfde encryptie als de bankwereld.

Customer support

Hulp nodig 03/808.22.79

Stuur ons een bericht

info@sentesia.com