Kies voor gezonde lucht met een luchtreiniger

Gezonde lucht is essentieel. Jij wil toch vrij kunnen ademen en je gezondheid niet op het spel zetten? Zeker vandaag de dag zuiver je dan maar beter de lucht. Hier zijn verschillende opties voor, maar met onze selectie luchtreinigers zit je alvast goed.

Gezonde lucht, een betere gezondheid

Bacteriën, virussen en kwalijke luchtjes we zijn er door omringd. Zelf thuis kunnen we er hinder van ondervinden. Wil je geen enkel risico nemen en zeker zijn van gereinigde lucht, dan hebben we bij Sentesia momenteel 3 oplossingen voor je in petto. Stuk voor stuk zijn onze luchtreinigers uitgebreid getest. Bovendien combineren ze UV-C licht en filters voor een optimaal resultaat. Adem dus gerust diep in, de lucht die jij in- en uitademt is gezond.

Onze mogelijkheden

Optie 1: Een smart luchtreiniger met ozone

Op een voordelige en stijlvolle manier komaf maken met bacteriën en virussen? Dan is de Smart luchtreiniger die gebruik maakt van de ozontechnologie vast wat voor jou. Klein, praktisch en krachtig. Door zijn compacte afmetingen gebruik je dit toestelletje doorheen het huis en krijg je zuurstof genoeg binnen. De ingebouwde UV-lamp en filter vernietigen meer dan 99% van de bacteriën en virussen. Dit toestel komt het best tot zijn recht in kleinere ruimtes zoals slaapkamers en badkamers. Een mobiele oplossing die je kwalitatieve lucht garandeert en al snel onmisbaar zal blijken.

Optie 2: Sentesia AirPurifier

Laat de ozontechnologie en het UV-C licht van de AirPurifier zijn werk doen en geniet van de voordelen. Zorgeloos adem jij lucht in en uit. Dit stijlvolle toestelletje is in verschillende kleuren verkrijgbaar en kan super makkelijk meegenomen worden. Zelfs in je auto biedt deze AirPurifier zekerheid. Waarom zou je de verontreiniging op de baan slikken als je het makkelijk kunt oplossen? Gewoon aansluiten op een USB-aansluiting en deze luchtreiniger gaat voor je aan het werk. Maar ook in andere ruimtes kan deze kleine krachtpatser de lucht zorgvuldig voor je reinigen.

Optie 3: Sentesia Luchtreiniger UV-C met HEPA-filter

De ingebouwde HEPA-filter van dit toestel zorgt voor nog een extraatje. Niet alleen filtert deze luchtreiniger en worden alle bacteriën vakkundig uit de weg geruimd, maar liefst 6 lagen plukken zelfs de kleinste stofdeeltjes uit de lucht. Ideaal voor wie kampt met een allergie, maar net zo goed verdwijnt de geur van rook als sneeuw voor de zon. Dit model zet je overal in huis in en is bijzonder stil in het gebruik. Ook tijdens het slapen kan dit toestel dus zijn werk doen. Dit toestel werkt op USB waardoor je niet met batterijen moet zitten knoeien.

Meer weten?

Wil jij ook het zekere voor het onzekere nemen en jouw lucht vakkundig laten filteren? Bekijk dan onze 3 modellen en kies het toestel dat perfect bij je wensen past. Ze zijn stuk voor stuk grondig getest, gecertificeerd en verkrijgbaar tegen een bijzonder scherpe prijs.

https://sentesia.com/collections/filters

Gezonde lucht

Populaire berichten

  1. Je smartphone schoonmaken met UV-licht: hoe werkt dat?
  2. 6 redenen waarom jij de Sentesia PhoneCleaner in huis moet halen?
  3. Waarom je smartphone ontsmetten een goed idee is?