Je smartphone schoonmaken met UV-licht: hoe werkt dat?

Er zijn heel wat manieren om je smartphone schoon te maken en bacteriën te doden. Eén daarvan en de meest efficiënt is met UV-licht. Met de Sentesia PhoneCleaner dood je in een handomdraai bacteriën en voorkom je virussen. Maar hoe gaat dat UV-licht eigenlijk in zijn werk?

Pak bacteriën aan met UV-licht

Virussen verspreiden zich vaak niet enkel door de lucht, maar ook via huidcontact. Reken maar eens uit hoeveel keer per dag je je smartphone vastneemt en je weet meteen dat je smartphone een broeihaard is van bacteriën. Virussen kunnen op gladde oppervlakken vaak dagen overleven, het is dus de boodschap je smartphone geregeld schoon te maken. Dit kan perfect met UV-licht.

De werking van ultraviolet licht

UV-licht is een elektromagnetische straling van de zon die buiten ons gezichtsvermogen valt. Het bestaat uit 3 spectra waar we niet al te technisch over gaan worden. Belangrijk om weten is dat al sinds het begin van de 20ste eeuw bekend is dat UV-licht de groei van ziektekiemen kan stoppen. Meer nog in 1903 werd met een studie naar dit fenomeen een Nobelprijs gewonnen! Tegenwoordig wordt UV-licht heel vaak ingezet om te desinfecteren. Met de Sentesia PhoneCleaner kan dit dus ook en dit op een veilige manier. Maak gebruik van dezelfde kracht die ze ook in ziekenhuizen, laboratoria en in de voedselindustrie weten te waarderen en maak je smartphone bacterievrij. Je gezondheid zal er wel bij varen.

Bewezen resultaten

Kies je voor de Sentesia PhoneCleaner dan kies je voor een uitvoerig getest, gecertificeerd en stijlvol apparaat. Een toestel dat je makkelijk kunt meenemen en waar je ook horloges, juwelen en nog heel wat meer spullen in kunt desinfecteren. Bovendien is dat klusje in minder dan 10 seconden geklaard, van gebruiksgemak gesproken. Bacteriën worden met een zekerheid van 99,9% gedood, je kunt dus gerust op beide oren slapen.

Betaalbaar voor iedereen

Uiteraard zijn de meeste virussen een heel stuk minder schadelijk dan bijvoorbeeld het coronavirus, maar als je weet dat er meer dan 2.000 bacteriën op je smartphone leven, dan neem je maar beter geen risico. Vooral omdat de Sentesia PhoneCleaner niet enkel feilloos werkt, maar ook nog eens uiterst betaalbaar is. Voor amper nog geen € 49,95 gaat jij met je smartphone virusvrij door het leven. Waarom zou je in deze tijden het risico nemen om het niet te doen?

Schoonmaken met uv- licht

Populaire berichten

  1. Je smartphone schoonmaken met UV-licht: hoe werkt dat?
  2. 6 redenen waarom jij de Sentesia PhoneCleaner in huis moet halen?
  3. Waarom je smartphone ontsmetten een goed idee is?