6 redenen waarom jij de Sentesia PhoneCleaner in huis moet halen?

Virussen en bacteriën zijn niet meer uit het nieuws te krijgen. Wist je trouwens dat je smartphone een broeihaard is van bacteriën? Met de Sentesia PhoneCleaner maak je hier komaf mee. Wij zetten alvast 7 goede redenen op een rijtje, waarom jij dit toestel moet aanschaffen.

Reden 1
Maak komaf met bacteriën en virussen in minder dan 10 seconden tijd

Het UV-licht van dit toestel maakt in minder dan 10 seconden tijd komaf met virussen en bacteriën. Bye bye beestjes. Als je weet dat er meer dan 2000 bacteriën op je smartphone zitten een hele geruststelling.

Reden 2
Niet enkel bruikbaar voor de smartphone

De Sentesia PhoneCleaner mag dan wel ontworpen zijn om de smartphone te desinfecteren, ook juwelen, horloges en andere accessoires kun je zonder probleem onder handen nemen. Even onder het UV-licht en klaar.

Reden 3
Uiterst draagbaar

De Sentesia PhoneCleaner is licht en compact. Je neemt het toestel dus makkelijk mee of kunt het uitlenen. Zo ben je overal verzekerd van een schone telefoon.

Reden 4
Betaalbaar

Dit kwalitatieve toestel maakt dag in dag uit je smartphone bacterievrij voor minder dan 50 euro. Een koopje als je je gezondheid belangrijk vindt. Waarom zou je het risico om ziek te worden van je smartphone lopen?

Reden 5
Razendsnel

10 seconden langer duurt het schoonmaken en desinfecteren van je smartphone niet. We willen het je zien doen met schoonmaakmiddel en een doekje …

Reden 6
Je smartphone opladen

Dit toestel ontsmet niet enkel het kan ook draadloos je smartphone opladen. Handig want zo hoef je je smartphone oplader niet altijd mee te slepen. Zowel de toestellen van iPhone als Samsung kunnen ermee opgeladen worden.

Zelf een Sentesia PhoneCleaner in huis halen?

Meer weten over dit toestel of er gelijk eentje in huis halen? Bestel de Sentesia PhoneCleaner  online en bescherm je tegen virussen en bacteriën. In deze tijd belangrijker dan ooit!

https://sentesia.com/products/sentesia-phonecleaner

Handig toestel

Populaire berichten

  1. Je smartphone schoonmaken met UV-licht: hoe werkt dat?
  2. 6 redenen waarom jij de Sentesia PhoneCleaner in huis moet halen?
  3. Waarom je smartphone ontsmetten een goed idee is?